30032015 Nexos Logo2015 Kleur

ACTUEEL NIEUWS   Kijk hier

Geschiedenis Nexos Administratie & Advies

Nexos is opgericht in 2010 door Kristian van den Heuvel, Martin Lodder en Robert-Jan Jacobs. Met hun achtergrond uit de accountancy en ICT besloten zij hun krachten te bundelen vanuit de gedachte dat accountancy ook anders kon. Praktijkgericht, proactief en helemaal van deze tijd. Digitaal en online dus. Betaalbaar en transparant bovendien. Daarin waren we redelijk vernieuwend. Want tot dan toe waren er weinig kantoren die zich durfden te branden aan het bieden van vaste diensten tegen vaste scherpe tarieven.

Online Samenwerken
Onze kracht schuilt voornamelijk in de succesvolle combinatie van ICT en administratieve dienstverlening en daarin zijn we dan ook steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Dat resulteerde in 2011 in de introductie van ‘Client Online’, ons nieuwe klantenportaal. Dit biedt klanten de mogelijkheid om bescheiden door te sturen en 24/7 inzage te krijgen in zijn of haar actuele financiële en/of salarisadministratie. Met Exact Online hebben wij voor de boekhouding een goede partner gevonden. Exact loopt voorop in innovatie en wij dragen daar actief aan bij door deel te nemen in het innovatiepanel van Exact Online. Samen met Exact zijn we steeds op zoek hoe het allemaal nog eenvoudiger kan en vooral ook sneller. Hoe sneller we inzicht hebben in uw cijfers des te beter wij u tijdig van een goed advies kunnen voorzien. Momenteel is het bijvoorbeeld mogelijk dat u dagelijks uw facturen upload in uw online administratie (via scan en herken).

Het bedrijf anno nu
Nexos is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de regio, maar ook daarbuiten. We bedienen klanten van elk formaat en binnen diverse uiteenlopende branches. Dat doen we onder het motto ‘Online Samenwerken’. Refererend aan onze laagdrempelige en transparante aanpak met ICT als sturende kracht en voordelige diensten als resultaat.

Wilt u ook voorop blijven lopen en durft u samen met ons naar morgen te kijken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Nexos Vaste Prijs Blauw 001

Nexos Online samenwerken Oranje 001

Nexos Kwartaalgesprek Zwart 001

Nexos Startersbegeleiding grijs 001

AL VANAF   € 50  (ex BTW) PER MAAND. VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN!    Offerte aanvraag

AL HET ACTUELE NIEUWS VAN NEXOS   Kijk hier