30032015 Nexos Logo2015 Kleur

ACTUEEL NIEUWS   Kijk hier

Exact Online boekhouden

Heeft u een hekel aan boekhouden? Ziet u op tegen het elk kwartaal verzamelen van al uw bonnetjes en facturen voor uw boekhouder? Of krijgt u pas 9 maanden na afloop van het boekjaar uw cijfers voor het eerst te zien? Lastig hè. Beslissingen nemen over het groeien uw onderneming. En al helemaal als het inzicht in de financiën ontbreekt! Dat kan anders. Met Exact Online. Dat is een zeer modern en innovatief online boekhoudprogramma. Het geeft u actueel inzicht in uw resultaten, vordering en schulden. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

Het voordeel van Exact Online is dat u uw boekhouding niet meer zelf hoeft te doen, maar dat uw boekhouding bij Exact Online volledig kunt uitbesteden aan uw ervaren boekhouder van Nexos Administratie & Advies.
U hoeft alleen uw facturen te scannen (met een app) en uploaden en wij doen de rest. Ontvangt u uw inkoopfacturen per email dan kunt u deze heel eenvoudig rechtstreeks doorsturen naar uw boekhouding. Wij verwerken uw inkoopfacturen en u kunt ze eenvoudig direct vanuit uw boekhouding betalen. U hoeft deze betalingen dus niet meer zelf in uw bankprogramma handmatig in te voeren!

Heeft u nog wel veel papieren inkoopfacturen?
Bent u gevestigd in de regio Eindhoven en heeft u geen scanner dan kunt u er ook voor kiezen uw ordners bij ons af te geven of per post te versturen. Wij scannen dan uw facturen voor u gratis en uw heeft vervolgens online toegang tot al uw facturen, waar u ook bent. Overigens heeft u tegenwoordig voor weinig geld al een scanner. U bespaart dan tevens brandstof- of portokosten en zeker niet onbelangrijk: het milieu! 

Exact Online leest uw banktransacties dagelijks volledig automatisch in. Ook kunt u verkoopfacturen digitaal of per post versturen met behulp van Exact Online. Deze staan dan direct in uw administratie. U heeft dus altijd en overal inzicht in uw administratie en financiën. Ook op uw smartphone of tablet. Heeft u met uw relatie ergens gegeten dan scant u deze direct in met de Exact Online App en uw bon komt automatisch in uw online administratie terecht. Heeft u veel brandstofbonnetjes? Vraag dan de MKB brandstofpas aan en koppel deze met Exact Online. U hoeft vervolgens nooit meer uw brandstofbonnetjes te bewaren en weet zeker dat u deze niet meer kwijt raakt. Bovendien voldoet u dan aan uw verplichtingen om omzetbelasting terug te mogen vragen op brandstofkosten. Zo vergeet u nooit meer bonnetjes te declareren en laat u niet onnodig belastinggeld liggen!

Wilt u liever zelf de boekhouding (blijven) doen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij richten voor u dan de administratie in Exact Online  gratis volledig in en converteren evt. uw cijfers uit uw vorige boekhoudpakket. Heeft u vragen over uw boekhouding dan kunnen wij direct online meekijken in uw administratie. Heeft u tijdelijk zelf geen tijd om zelf uw administratie bij te houden, dan kunnen wij direct uw administratie overnemen. Hierdoor blijft uw administratie altijd up to date!

Boekhoudprogramma of excel?

Veel startende ondernemers beginnen bij het start van hun bedrijf met een eigen, vaak in Excel gemaakte, boekhouding. Dit is niet verkeerd, maar kan op langere termijn wel voor problemen gaan zorgen. Door een professioneel boekhoudprogramma te gebruiken, weet u zeker dat uw boekhouding op de juiste manier wordt georganiseerd en dat u niets over het hoofd ziet. Een boekhoudprogramma helpt u namelijk bij het organiseren van uw gehele administratie en geeft u ook direct inzicht in uw actuele cijfers. Het boekhoudprogramma Exact Online helpt u niet alleen bij aangiften voor verschillende belastingen, maar laat u ook direct zien wat u in een bepaalde periode aan omzet, kosten en winst hebt gemaakt. Doordat wij maximaal gebruik maken van alle mogelijkheden in Exact Online hebben we veel handmatig werk kunnen automatiseren, waardoor we de extra kosten van een boekhoudprogramma voor u terugverdienen. Bovendien hoeft u zelf ook veel minder tijd te besteden aan uw boekhouding en heeft u meer tijd om te doen waar u goed in bent en/of u heeft meer tijd voor uw partner/gezin.

ERP

De term ERP staat voor Enterprise Resource Planning. U kunt met ERP verschillende zaken binnen uw onderneming regelen, zoals de logistiek, de voorraden, de winst, de kosten en andere onderdelen van uw administratie. Zeker als u complexe bedrijfsprocessen nodig hebt om uw onderneming te laten slagen, is ERP een belangrijke aanvulling van uw bedrijf. Zo helpt ERP u bij het inzichtelijk maken van uw cijfers en behaald u betere resultaten. Kies voor ERP en u weet zeker dat u meer inzicht krijgt in uw administratie en uw bedrijfsprocessen.

Bij de term ERP denkt u wellicht snel aan een groot en duur pakket zoals SAP die vooral door hele grote ondernemingen worden gebruikt. Echter ook voor u is er een betaalbaar ERP systeem in de vorm van Exact Online en haar vele samenwerkende partners.

Exact Online werkt samen met vele professionele partijen. Heeft u een webwinkel, een kassasysteem, een voorraadadministratie met handscanners of heeft u bijvoorbeeld een projectadministratie nodig? Vele pakketten zijn naadloos te koppelen aan Exact Online, zodat u gegevens niet dubbel hoeft in te voeren en er geen fouten kunnen ontstaan. Vraag ons naar de mogelijkheden! Wij hebben jarenlange ervaring met Exact Online.

Nexos Vaste Prijs Blauw 001

Nexos Online samenwerken Oranje 001

Nexos Kwartaalgesprek Zwart 001

Nexos Startersbegeleiding grijs 001

AL VANAF   € 50  (ex BTW) PER MAAND. VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN!    Offerte aanvraag

AL HET ACTUELE NIEUWS VAN NEXOS   Kijk hier