30032015 Nexos Logo2015 Kleur

ACTUEEL NIEUWS   Kijk hier

Exact Online

Lastig hè. Beslissingen nemen over het groeien van de onderneming. En al helemaal als het inzicht in de financiën ontbreekt. Dat kan anders. Met Exact Online Boekhouden. Dat is een online boekhoudprogramma. Het geeft actueel inzicht in uw financiën. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

Als u ondernemer bent, hebt u meer aanvullende taken en zorgen dan iemand die in loondienst is. Zo dient u zelf uw administratie goed bij te houden en dient u ieder jaar omzet- en inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting aan te geven bij de Belastingdienst. Zeker als u altijd in loondienst hebt gewerkt en geen kennis en vaardigheden heeft om uw administratie en financiën goed te regelen, kan het lastig zijn om het overzicht te behouden in uw administratie en financiën. Om te voorkomen dat uw administratie één grote puinhoop wordt, is het dan ook verstandig uw administratie bij te (laten) houden in een online boekhoudprogramma zoals Exact Online.Exact Online is een online boekhoudprogramma dat door vele ondernemers gebruikt wordt om de boekhouding aan een professionele partij uit te besteden. Het voordeel van Exact Online is niet alleen dat u zelf uw boekhouding niet meer hoeft te doen, maar ook dat uw boekhouding bij Exact Online door een professionele en ervaren partij wordt georganiseerd. U hoeft alleen uw facturen te scannen en uploaden en wij doen de rest. Bent u gevestigd in de regio Eindhoven en heeft u geen scanner dan kunt u er ook voor kiezen uw ordners bij ons af te geven of per post te versturen. Wij scannen dan uw facturen voor u en uw heeft vervolgens online toegang tot al uw facturen, waar u ook bent. Overigens heeft u tegenwoordig voor weinig geld al een scanner. U bespaart dan tevens brandstof- of portokosten en bovendien het milieu!

Wilt u liever zelf de boekhouding (blijven) doen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij richten voor u dan de administratie in Exact Online volledig in en converteren evt. uw cijfers uit uw vorige boekhoudpakket. Heeft u vragen over uw boekhouding dan kunnen wij direct online meekijken in uw administratie. Heeft u tijdelijk zelf geen tijd om zelf uw administratie bij te houden, dan kunnen wij direct uw administratie overnemen. Hierdoor blijft uw administratie altijd up to date!

Boekhoudprogramma

Veel startende ondernemers beginnen bij het start van hun bedrijf met een eigen, vaak in Excel gemaakte, boekhouding. Dit is niet verkeerd, maar kan op langere termijn wel voor problemen gaan zorgen. Door een professioneel boekhoudprogramma te gebruiken, weet u zeker dat uw boekhouding op de juiste manier wordt georganiseerd en dat u niets over het hoofd ziet. Een boekhoudprogramma helpt u namelijk bij het organiseren van uw gehele administratie en geeft u ook direct inzicht in uw actuele cijfers. 

Een boekhoudprogramma dat door vele ondernemers en Administratiekantoren gebruikt wordt, is Exact Online. Exact Online helpt u niet alleen bij aangiften voor verschillende belastingen, maar laat u ook direct zien wat u in een bepaalde periode aan omzet, kosten en winst hebt gemaakt.

Exact Online leest uw banktransacties dagelijks volledig automatisch in. Ook kunt u verkoopfacturen digitaal of per post versturen met behulp van Exact Online. Deze staan dan direct in uw administratie. U heeft dus altijd en overal inzicht in uw administratie en financiën. Ook op uw smartphone of tablet. Heeft u met uw relatie ergens gegeten dan scant u deze direct in met de Exact Online App en uw bon komt automatisch in uw online administratie terecht. Heeft u veel brandstofbonnetjes? Vraag dan de MKB/brandstofpas aan en koppel deze met Exact Online. U hoeft vervolgens nooit meer uw brandstofbonnetjes te bewaren en weet zeker dat u deze niet meer kwijt raakt. Bovendien voldoet u dan aan uw verplichtingen om omzetbelasting terug te mogen vragen op brandstofkosten. Zo vergeet u nooit meer bonnetjes te declareren en laat u niet onnodig belastinggeld liggen!


ERP

De term ERP staat voor Enterprise Resource Planning. U kunt met ERP verschillende zaken binnen uw onderneming regelen, zoals de logistiek, de voorraden, de winst, de kosten en andere onderdelen van uw administratie. 

Zeker als u complexe bedrijfsprocessen nodig hebt om uw onderneming te laten slagen, is ERP een belangrijke aanvulling van uw bedrijf. Zo helpt ERP u bij het inzichtelijk maken van uw cijfers en behaald u betere resultaten. Kies voor ERP en u weet zeker dat u meer inzicht krijgt in uw administratie en uw bedrijfsprocessen.

Bij de term ERP denkt u wellicht snel aan een groot en duur pakket zoals SAP die vooral door hele grote ondernemingen worden gebruikt. Echter ook voor u is er een betaalbaar ERP systeem in de vorm van Exact Online en haar vele samenwerkende partners.

Exact Online werkt samen met vele professionele partijen. Heeft u een webwinkel, een kassasysteem, een voorraadadministratie met handscanners of heeft u bijvoorbeeld een projectadministratie nodig? Vele pakketten zijn naadloos te koppelen aan Exact Online, zodat u gegevens niet dubbel hoeft in te voeren en er geen fouten kunnen ontstaan. Vraag ons naar de mogelijkheden! Wij hebben jarenlange ervaring met Exact Online.

Nexos Vaste Prijs Blauw 001

Nexos Online samenwerken Oranje 001

Nexos Kwartaalgesprek Zwart 001

Nexos Startersbegeleiding grijs 001

AL VANAF   € 50  (ex BTW) PER MAAND. VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN!    Offerte aanvraag

AL HET ACTUELE NIEUWS VAN NEXOS   Kijk hier