Je complete administratie tegen een scherp vast laag bedrag per maand

Nexos
Administratie & Advies

Nexos Administratie & Advies biedt advies en diensten op het gebied van fiscale, financiële en personele zaken. We houden ervan om dingen eenvoudig te houden. Inzichtelijk, transparant en betaalbaar bovendien.

Daarom bieden we je standaard diensten tegen vaste prijzen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Door online samen te werken zijn wij in staat proactief met je mee te denken en óók te kijken naar morgen in plaats van naar gisteren.


Hierdoor heb je continu grip op jouw eigen zaak. Ontdek nu wat we voor jou kunnen betekenen!

Wij bieden diensten voor


Starter

Worstel jij met vragen of onzekerheden over je facturatie, financiële verplichtingen, de btw-aangifte of het bijhouden en declareren van onkosten/bonnetjes? 


Wij helpen je een vliegende start te maken!


ZZP

Wil je weten hoe je als zzp’er je administratie moeiteloos en betrouwbaar kunt regelen? En hoe je van de juiste fiscale voordelen kunt profiteren? 


Met Nexos Administratie & Advies bespaar je veel tijden op de kosten van een accountant.


MKB

Heb je als mkb-ondernemer je handen vol aan alle administratieve taken die komen kijken bij o.a. de facturatie, de leveranciers en je personeel?


Wil je meer inzicht in je cijfers? 

Wij kunnen veel administratieve werkzaamheden heel makkelijk voor je maken.


Maatwerk

Zoek jij advies bij financiële en belastingvragen, opstellen van diverse overeenkomsten, begeleiden bij een hypotheekaanvraag of bijvoorbeeld het aanvragen van een subsidie? 


Of heb je zelf een boekhouder/administrateur in dienst en valt deze tijdelijk uit? Dan kunnen wij tijdelijk zijn of haar werkzaamheden overnemen.


Waarom onnodig veel geld uitgeven aan uw ouderwetse boekhouder?

Met MijnNexos kun je voor een vast bedrag per maand altijd en op een veilige manier bij jouw actuele administratie.

Stap nu over.

Meer over overstappen

"Met mijn kapsalon ben ik 9 jaar geleden bij Nexos binnen gelopen nadat ik uit een organisatie ben gestapt met 15 salons en een hoofdkantoor met eigen accountants het was vanaf dag 1 een goed gevoel wat voor mij persoonlijk het belangrijkste is. En als je vragen hebt dat je er direct terecht kunt. Er wordt naar je geluisterd en je wordt in je waarde gelaten. De persoonlijke benadering is van een hoog niveau."


Remon Lukken

Hoepelman kappers

"Nexos is voor mij de ideale partner voor mijn boekhouding van mijn onderneming. Alles gaat bij hen digitaal, wat de verwerking ten goede komt , en daar door heb ik een snel en duidelijk overzicht van mijn financiële situatie.

Ook is de service wat betreft vragen en dergelijke goed, als ik hen iets vraag of mail, is er altijd zeer spoedig een antwoord."


Jos Baijens

Jos Baijens Transport & Verhuur
Share by: